Order form

Our reviews

  • 5 star review  Terbaik,mula2 terfikir nak cari susu kambing sbb first time pregnant,nak kan makanan yang terbaik untuk bayi yang bakal lahir...alhamdulillah,setelah dengar di radio IKIM,terus tertarik nak beli,sekali rasa lazz susu kambing kurma,terus jatuh hati,tak muak langsung, memang tak macam produk susu kambing lain di pasaran,disamping boleh terus minum untuk bayi yang bakal lahir,insyaallah akan terus istiqamah dalam menggunakan produk lazz susu kambing ini...

    thumb Nurul Atiqah Armygurl
    5/14/2015

    5 star review  enak di minum untuk semua

    thumb Mohd Shukor Shafie
    12/16/2016

    5 star review  Susu untuk semua ๏ฟฝ๏ฟฝ๏ฟฝ

    thumb Hajarul Huda
    6/05/2018

    5 star review  Alhamdulillah saya pregnant lg....walaupun mabuk teruk xleh bangun dan rasa pening xhilang dan muntah xhenti2.....semalam sy check up klinik....sy ckp dkt doctor sy mesti HB rendah sbb xdaya n pening n lemah sangat.....sekali cek HB sy 13....xsangka sgt tinggi hanya minum susu kurma lazz,sedgkan dh 8weeks sy xmkn nasi sbb muntah2....bgus sgt susu kurma lazz....xhnyir n xloya....senang nk minum....

    thumb Yna Angelo Junior
    12/02/2016
  • 5 star review  Baby Prem sy,1st time minum... kejap je habis.. 4oz Mmg beza sgt2 dh susu sblum2 ni, tido pun senang..xpyh nk tepuk2 bagai.. harus ulang beli & baloi2 ๐Ÿ˜‰

    thumb Amie Dz
    9/04/2015

    5 star review  Susu Kambing terbaik yg pernah sy minum..sebelum ni x suka Susu Kambing.. Sepanjang kehamilan sy amalkan Susu Kambing Lazz, Recomended!!!!, anak pn dh x nak Susu lain.. Kedua2 anak sy minum susu kambing Lazz. ...

    thumb Sal Mie
    6/14/2015

    4 star review  LAZZ SUSU KAMBING READY STOCK DI WESTERNNGGCAFE KUALA IBAI, TERENGGANU ok Contact : 018.908.8185 (madihah)

    thumb Aljeerah Madihah
    8/06/2016

    5 star review  alhamdulillah.... sy dah minum 3 kotak... syukur.... sy telah hamil 7week skrg... korg cube lah lazz nie.mmg hebat.... jgn lpe niat jgk.... in shaa allah...

    thumb Fatinazirah Ariffin
    7/12/2017
  • 5 star review  Susu Kambing dan Kopi adalah minuman para Rasul. Jom ikut Rasul, pasti ada Hikmahnya.

    thumb Syed Ikhwan
    7/05/2015

    5 star review  alhamdulillah dgn izin Allah, susu lazz sgt baik utk anak sy..xde mslh najis keras..anak minum pn laju..ibu2 yg tercari cari susu utk anak sy sarankan cube susu lazz..insyaAllah

    thumb NoorAzizah Alias
    9/10/2015

    5 star review  Sedap sangat susu lazz ni...anak2 semua.minum lazz..takde susu lain dirumah hanya lazz saja...terbaikkk!!!

    thumb Suhanis Ahmad Ahyat
    8/14/2015

    4 star review  Assalamualaikum..ade x ibu ibu yg alami mcm anak sy. Anak sy br 4 hr consume susu kmbing lazz after consume susu lazz.anak sy kerap muntah n kerp buang air besr...boleh bgtau x kenp n mcm mane sy nk atasi..sebab sy yakin susu neh bgus pic najis ank sy ade kt komen

    thumb Azwanie Wan
    4/29/2016
  • 5 star review  @[100001159464685:Hajar Zamre] hg bc reviews kat sini.. positive ๏ฟฝ

    thumb ู†ูˆุฑูˆู„ ุนููŠู‚ู‡ ู‡ุฒูŠู…ูŠู†
    8/02/2017

    5 star review  Love the taste so much! Good product !

    thumb Buble Fish
    11/06/2016

    5 star review  Terbaikkk

    thumb Amirna Imma Mohd
    3/22/2016

    5 star review  I dah cuba perisa asli, choco dgn kurma sejak hamil, semua sedap tanpa bau hamis. Baby skrg dah 15 hari besar, pandai dia golek ke sana sini, tulang memang keras tu ๏ฟฝ. Baby punya kuning pun tak serious, baru seminggu dah turun kpd normal, I rasa semua ni amalan minum susu kambing masa hamil, memang terbaiklah, syorkan mama hamil minum susu kambing, yg paling penting baby pun sihat. ๏ฟฝ๏ฟฝ

    thumb Eveline Tai
    12/13/2017

Follow our instagram