Order form

Our reviews

  • 5 star review  Selama ni sy hanya minum susu lembu. Mula2 agak sceptical nk minum susu kambing sbb daging kambing pn x mkn. Tp lps try sample yg di'request' husband, terus berkenan. Alhamdulillah sejak tu, mmg pengguna setia susu kurma lazz. Satu keluarga suka!

    thumb Nur Ainita Mokhtar
    11/26/2016

    5 star review  Sya sukaοΏ½οΏ½

    thumb Almila Sarah Hakimi
    1/02/2018

    5 star review  Anak sy dr umur 6 bln minum susu nih shgga skang umur 1thn 4bln br 2x je demam....mgkin sbb sistem pencernaan die ok,buang air besar ok....aktif....ekzema pon kurang... Mmg puas hati dgn susu nih....byk mane pon jenama yg ada diluar sana,sy tetap pilih Lazz...

    thumb Zarida Aini Abu Zarim
    4/19/2016

    5 star review  Memang sedap, sebelum minum lazz ni ada gastrik tapi lepas minum da kurg gastrik

    thumb Ernie Haziqah
    4/06/2018
  • 5 star review  Alhamdulillah saya pregnant lg....walaupun mabuk teruk xleh bangun dan rasa pening xhilang dan muntah xhenti2.....semalam sy check up klinik....sy ckp dkt doctor sy mesti HB rendah sbb xdaya n pening n lemah sangat.....sekali cek HB sy 13....xsangka sgt tinggi hanya minum susu kurma lazz,sedgkan dh 8weeks sy xmkn nasi sbb muntah2....bgus sgt susu kurma lazz....xhnyir n xloya....senang nk minum....

    thumb Yna Angelo Junior
    12/02/2016

    5 star review  Susu yg tak pernah mengecewakan..terima kasih susu lazz..οΏ½οΏ½οΏ½οΏ½οΏ½

    thumb Atiqah Hj Baharuddin
    2/07/2018

    5 star review  Alhamdulillah..baby sy umur sebulan serasi dgn susu ni..senang nak sendawa..dan cepat kenyang walaupun sukatan cair sikit dari susu lembu

    thumb Firdaus Omar
    12/15/2015

    5 star review  saya baru mencuba susu lazz dan ikhtiar untuk hamil..doakan saya semoga berjaya hamil dengan susu lazz..in sya Allah dipermudahkan...

    thumb Nur Syafira Ismail
    7/10/2017
  • 5 star review  I dah cuba minum lazz susu kambing dan lazz cafe seriously sedap sangat dan tak berbau hanyi. Highly recommended! Sekarang i nak repeat order οΏ½

    thumb Sylvia Ringkal
    3/25/2018

    5 star review  susu kegemaran anakanda. baik untuk pembesaran anakΒ². pelanggan tetap semenjak beberapa tahun

    thumb Che Zulkifle
    8/08/2018

    5 star review  jom kita rasa susu...rugi klu rasa..

    thumb Sue Haila
    3/18/2018

    5 star review  Berapa harga susu nie tuan/puan harap dapat membantu

    thumb Mohd Azree
    6/21/2015
  • 5 star review  I dah cuba perisa asli, choco dgn kurma sejak hamil, semua sedap tanpa bau hamis. Baby skrg dah 15 hari besar, pandai dia golek ke sana sini, tulang memang keras tu οΏ½. Baby punya kuning pun tak serious, baru seminggu dah turun kpd normal, I rasa semua ni amalan minum susu kambing masa hamil, memang terbaiklah, syorkan mama hamil minum susu kambing, yg paling penting baby pun sihat. οΏ½οΏ½

    thumb Eveline Tai
    12/13/2017

    5 star review  Satu famili amalkan Lazz..Alhamdulillah memang terbaik...mula dulu minum je..lepas amalkan rasa banyak sangat khasiat yang perlu saya kongsikan untuk semua rakyat malaysia..lepas kami amalkan lazz..kos perubatan keluarga kami dpt dikurangkan...amalkan gaya hidup sihat bersama LAZZ.. LAZZ Memang terbaik...!!

    thumb Lazz Anis Syed
    3/28/2018

    4 star review  Assalamualaikum..ade x ibu ibu yg alami mcm anak sy. Anak sy br 4 hr consume susu kmbing lazz after consume susu lazz.anak sy kerap muntah n kerp buang air besr...boleh bgtau x kenp n mcm mane sy nk atasi..sebab sy yakin susu neh bgus pic najis ank sy ade kt komen

    thumb Azwanie Wan
    4/29/2016

    5 star review  Sgt berpuas hati....spanjang kehamilan sy minum...alhamdulillah xda mslh apa2...baby lahir xda kena kuning pun....alhamdulillah dgn izin allah lazz susu kambing membantu...

    thumb Nooraini Zailani
    6/11/2018

Follow our instagram