Order form

Our reviews

  • 5 star review  Satu famili amalkan Lazz..Alhamdulillah memang terbaik...mula dulu minum je..lepas amalkan rasa banyak sangat khasiat yang perlu saya kongsikan untuk semua rakyat malaysia..lepas kami amalkan lazz..kos perubatan keluarga kami dpt dikurangkan...amalkan gaya hidup sihat bersama LAZZ.. LAZZ Memang terbaik...!!

    thumb Lazz Anis Syed
    3/28/2018

    5 star review  tbaik..ank sy minun susu nie...body bby kuat..

    thumb Anes Lieyna
    2/18/2016

    5 star review  Sy suka lazz susu kambing

    thumb Rusinah Amran
    7/13/2017

    5 star review  sedap xmanis sgt...sesuai dgn sy.baru cuba yg kurma dan caffe...nanti nk beli coklat dan asli pulak

    thumb Hanizanor Binti Mohamed
    9/07/2017
  • 5 star review  Very good . fit for everyone nice start of the day much healthier then coffee

    thumb Fathul Islam
    9/07/2016

    5 star review  LAZZ susu kambing sangat sesuai dengan anak syurga saya. Saya telah menjadi ejen LAZZ Tuaran Sabah. Jemput singgah page , @[1268401673274734:Susu Kambing Lazz Tuaran] 0133403848. Penghantaran ikut lokasi.

    thumb Mary Jaungin Molondoi
    9/29/2017

    5 star review  Alhamdullilah susu lazz sesuai ngan ank memang terbaik product Muslim.

    thumb Siti Nasreena Ahmad
    5/04/2015

    5 star review  Alhamdulillah sejak ank sy minum lazz selera makan bertambah2.....kalau dlu mkn dua sudu terus tak nak....sekarang semangkuk bubur nasi pun habis...demam pun jarang2..kalau dlu selalu demam...tq lazz....

    thumb Eiyta Abdullah
    8/26/2017
  • 5 star review  terbaik utk seisi keluarga... anak2 sy sgt suka dgn rasa Lazz ...

    thumb Sha Maizun Adam
    1/29/2016

    4 star review  Salam. Saya ada nak jual susu lazz dengan harga murah. (saya bukan agent). Sape nak please pm ya. Tqsm

    thumb Tyha Tiya
    4/04/2018

    5 star review  Bohong lah saya tak pernah minum susu..banyak da saya minum susu...ni...susu khalisah pun. Saya perna rasa..cuma susu lazz susu kambing saja saya tak pernah rasa nak ikthr nak dapat kan zuriat lagi...ni lah yg usaha nak minum tu mana tahu berkat doa...tuhan makbul kan..pernah mengalami keguguran...sayangnya....

    thumb Dayang Cumil
    9/02/2016

    5 star review  Saya merupakan pengguna susu kambing sejak hamil anak pertama sehinggalah melahirkan anak kedua baru berkenalan dengan lazz. Lazz susu kambing terbaik yang pernah saya minum dan amat yakin untuk kongsikan kebaikannya dengan ibu2 yang lain. Alhamdulillah, dari seorang pengguna kini turut berkongsi kebaikan lazz dengan ibu2 sebagai salah seorang pengedar lazz..

    thumb Sharifah Aniem
    6/19/2015
  • 5 star review  1st trial minum Susu kambing,sblm ni minum Susu berperisa shj...alhamdulillah boleh minum Susu kambing ni..

    thumb Ezzana Zuraini
    4/12/2016

    1 star review  Baru sampai tadi.bukak2 je susu dh pecah. Berterabur dlm plastik

    thumb Azura Zul
    3/08/2018

    4 star review  Kulit ank sy dh mula kurang ruam.mkn pon da selera

    thumb Siti Zairizah
    7/01/2016

    5 star review  Sy mmg pngemar susu lazz kurma....blh x klau buat dlm bntuk paket2 kecil.....sng nk dibawa kemana2....οΏ½

    thumb Kasih Nuhara
    4/22/2018

Follow our instagram

PETUA CEGAH CYST SECARA NATURAL

Cyst ni sebenarnya normal. tapi bila saiznya besar, ia jadi tak normal. berikut tanda-tanda yang anda akan rasa jika cyst anda membesar :

1) rasa sakit je kat pinggang tu..tak tahu sebab apa. Tapi lebih sakit selepas bersama.
2) Period Pelik : Datang kejap dan sikit-sikit, atau jarang datang
3) Terasa bengkak di sebelah kiri atau kanan perut
4) Bila buang air kecil rasa macam sakit dan ada tekanan 
5) Susah nak hamil. 
Secara Alaminya, ada tips untuk bantu kecilkan cyst.. Admin belajar dari seorang Doctor Pakar, memberitahu agar pesakit cyst perlu banyakkan ambil pemakanan :

1) Bersifat Alkali. - Contohnya seperti Lemon, Cuka Epal, Sayuran Hijau dan Susu Kambing.

2) Kunyit - di Malaysia banyak sangat kunyit. senang dapat. hehe. tapi kalau di barat. femes kunyit ni untuk bantu kecutkan cyst. Jimat lagi murah kan.. ada lagi tips yang kami belajar.

1) Jauhi makanan berasaskan soya kecuali yang fermented seperti tempeh dan tauhu. Soya sebenarnya makanan yang merangsang hormon estrogen. Hormon estrogen berlebihan ni adalah antara punca cyst anda membesar. jadi elakkan / minimum kan dulu

2) Minimumkan/elakkan ambilan makanan bergula dan segera.

2) ada sesetengah doktor yang akan bagi anda pil hormon progesterone, kerana hormon itu yang akan bantu juga kecilkan cyst. apapun jangan pandai-pandai beli ya.. periksa dulu dengan doktor. 
Jadi Harini admin akan kongsi Resepi Best untuk anda yang ada cyst.. Caranya, Bancuh Segelas Lazz Asli 3 Scoop (150ml) dengan air panas tak mendidih ya. kemudian hiris kunyit halus-halus dan campurkan ke dalam susu. Jika ada madu original, boleh letakkan sekali ke dalam susu.. amalkan setiap pagi ketika sarapan. 
sebaiknya pilihlah sarapan yang sihat dan rendah gula ya. nak cepat kenyang makan aje roti wholemeal dengan telur. sedap pun sedap.

Semoga tips ni membantu !

#lazzsusukambing #susukambinglazz #lazzsusukambingasli
PETUA CEGAH CYST SECARA NATURAL Cyst ni sebenarnya normal. tapi bila saiznya besar, ia jadi tak normal. berikut tanda-tanda yang anda akan rasa jika cyst anda membesar : 1) rasa sakit je kat pinggang tu..tak tahu sebab apa. Tapi lebih sakit selepas bersama. 2) Period Pelik : Datang kejap dan sikit-sikit, atau jarang datang 3) Terasa bengkak di sebelah kiri atau kanan perut 4) Bila buang air kecil rasa macam sakit dan ada tekanan 5) Susah nak hamil. Secara Alaminya, ada tips untuk bantu kecilkan cyst.. Admin belajar dari seorang Doctor Pakar, memberitahu agar pesakit cyst perlu banyakkan ambil pemakanan : 1) Bersifat Alkali. - Contohnya seperti Lemon, Cuka Epal, Sayuran Hijau dan Susu Kambing. 2) Kunyit - di Malaysia banyak sangat kunyit. senang dapat. hehe. tapi kalau di barat. femes kunyit ni untuk bantu kecutkan cyst. Jimat lagi murah kan.. ada lagi tips yang kami belajar. 1) Jauhi makanan berasaskan soya kecuali yang fermented seperti tempeh dan tauhu. Soya sebenarnya makanan yang merangsang hormon estrogen. Hormon estrogen berlebihan ni adalah antara punca cyst anda membesar. jadi elakkan / minimum kan dulu 2) Minimumkan/elakkan ambilan makanan bergula dan segera. 2) ada sesetengah doktor yang akan bagi anda pil hormon progesterone, kerana hormon itu yang akan bantu juga kecilkan cyst. apapun jangan pandai-pandai beli ya.. periksa dulu dengan doktor. Jadi Harini admin akan kongsi Resepi Best untuk anda yang ada cyst.. Caranya, Bancuh Segelas Lazz Asli 3 Scoop (150ml) dengan air panas tak mendidih ya. kemudian hiris kunyit halus-halus dan campurkan ke dalam susu. Jika ada madu original, boleh letakkan sekali ke dalam susu.. amalkan setiap pagi ketika sarapan. sebaiknya pilihlah sarapan yang sihat dan rendah gula ya. nak cepat kenyang makan aje roti wholemeal dengan telur. sedap pun sedap. Semoga tips ni membantu ! #lazzsusukambing #susukambinglazz #lazzsusukambingasli